torsdag 8 maj 2014

Wasabi Press söker fortfarande ny webbutvecklare! - Viktig information om Nonstopcon

Först och främst ber vi om ursäkt för den enorma försening med Nonstopcon. Vi jobbar fortfarande på att försöka få det klart, men det är svårt när det inte ligger i våra egna händer att utveckla hemsidan. Men vi tänker aldrig ge upp, vi vill se Nonstopcon lika mycket som ni vill!

Som vi tidigare har skrivit ( http://nonstopcon.blogspot.se/2013/10/wasabi-press-soker-ny-webbutvecklare.html ) har vi haft problem med att webbutvecklaren vi hade från början inte kunde slutföra sitt jobb. Vi har sedan dess varit i kontakt med en till eventuell webbutvecklare, men vi har inte kunnat fortsätta arbetet med dem heller. Vi letar därför fortfarande efter en ny webbutvecklare.

Vi vill framför allt gärna ha med någon i detta projekt som liksom vi har en passion för östasiatiska populärkulturen eller delar av den, eller som ser en vinning och ett intresse i ett sådant här projekt. En person som inte bara ser det sociala syftet, utan också det långsiktigt ekonomiska syftet. Vi på Wasabi Press är framför allt ett förlag, och vi har givit ut en bok hittills som ni kan se här: http://www.wasabipress.se/bocker/ . Vårt mål är alltså i framtiden att på denna communityhemsida kunna släppa e-böcker och tidningar för de som är intresserade av asien, samtidigt som vi vill samla alla som har intresse för östasiatisk populärkultur på ett ställe, istället för de få spridda grupper som finns på Facebook.

Sidan som är byggd i Wordpress och Buddypress, och det är mestadels installation och konfigurering av en del plugins som är kvar. Vi har uppskattat detta till ungefär 40 timmars arbete, och vi kan ge 10 000 kr inkl. moms för detta, samt en procentandel av annonsintäkterna under det första året. Vi vill gärna se att detta blir ett långsiktigt samarbete, och om allting går bra vill vi gärna ha kvar webbutvecklaren som timbetald webbmaster i framtiden. Det är meningen att sidan ska finansieras av reklam och sponsorering i framtiden, men tills dess letar vi alltså efter en ny webbutvecklare som vill göra klart hemsidan tillsammans med oss.

Ni kan se mer information om hela projektet på vår blogg, http://nonstopcon.blogspot.se/

Är du intresserad av mer information eller känner du någon som skulle vara intresserade? Maila oss snarast möjligt på info@wasabipress.se , så kan vi prata vidare.

Sprid gärna denna informationen till dina vänner och bekanta! Någonstans där ute finns den perfekta webbutvecklaren för detta jobb!

Vi ser fram emot att få göra klart Nonstopcon och släppa den för allmänheten, vi lovar att väntan kommer bli värd det!

Vänliga hälsningar,
Elise Rosberg & Natalia Batista
Nonstopcon Crew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar