onsdag 16 oktober 2013

Wasabi Press söker ny webbutvecklare - Viktig information om Nonstopcon

Vi vill först be om ursäkt för den extrema försening som uppstått med Nonstopcon. Saker går inte alltid som man tänkt sig, och processen med att bygga upp ett så stort community som vi vill ha har visat sig vara mer invecklat än vi trodde.

Vi har också stött på ett stort problem i processen - vår webbutvecklare visade sig vara högst opålitlig. Han sa flera gånger att han skulle vara klart med något vid en viss tid, och när den dagen kom var han ändå inte klar. Ibland fick vi inte alls kontakt med honom på flera veckor. Han gjorde aldrig vad han lovade. Vi gav honom en sista chans och då sa han att han skulle göra klart allting snabbt. Men för några veckor sedan blev hans mamma allvarligt sjuk och han fick hoppa av projektet helt. Vi är väldigt besvikna på honom över att han behandlat vårt projekt så oseriöst, och vi skulle inte ha litat på honom från början. Han har inte fått något betalt, så era donationer är inte bortslösade.

Detta lämnar oss med ett nästan färdigt Nonstopcon, men inte så pass färdigt att vi vill visa er det än. Alla grundläggande funktioner finns, och sidan är fullt brukbar. Men där är vissa funktioner vi fortfarande vill ha med som vi inte har än. Vi vill inte att ni ska se ett tråkigt Nonstopcon som inte alls kommer representera det roliga community som Nonstopcon kommer vara till slut. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att ni fortfarande måste vänta. Vi lovar att väntan kommer vara värt det.

Nu är vårt problem att vi inte har någon webbutvecklare. Vi letar därför efter en ny person, som är entusiastisk och vill vara med i och ta del av ett sådant här stort projekt. Någon, precis som vi, som kan känna sig stolt över att bidra till vår östasiatiska populärkultur i Sverige. Du ska vara lätt att kontakta och villig att svara snabbt inom rimliga tidsramar, du ska kunna Wordpress och eventuellt Buddypress och vara villig att lära dig bitar du inte redan kan, bra på att kommunicera, kunna svenska, och du ska vara engagerad. Du behöver inte ha lång erfarenhet inom webbutveckling utan det är ditt engagemang och din vilja att lära dig de bitar du eventuellt inte kan som är viktigast för oss. Vi har som sagt redan basen gjord i Wordpress, och det sista vi behöver hjälp med är att finjustera allting, lägga till de sista plugins som vi vill ha, buggtesta allting tillsammans med betatestare, och göra den allmäna CSS:en på sidan enligt våra anvisningar.

Vi kan erbjuda 15 000 kr (f-skatt) inkl. moms för arbetet, eventuellt lite mindre om vi måste anställa dig. Vi kommer komma överrens om när och hur mycket du kan arbeta och vi kommer ta hänsyn till dina eventuella andra arbeten. Vi vill att Nonstopcon ska vara klart för betatestning i början av januari 2014. Om detta första arbetet blir lyckat ser vi gärna ett fortsatt arbete där vi anställer dig på längre tid som webbmaster (deltidsanställning).

Känner du någon som passar in på denna beskrivning? Är du den personen? Maila oss så snart som möjligt, senast 30 oktober, med ditt CV och personliga brev på emailen management@wasabipress.se, så kan vi prata vidare.

Sprid gärna denna informationen till alla du känner som kan tänka sig vara intresserade! Tillsammans kan vi göra detta!

Vi ser extremt mycket fram emot att få göra klart och släppa Nonstopcon för er, förhoppningsvis blir det snart! Tack för ert tålamod!

Vänliga hälsningar,
Elise Rosberg & Natalia Batista
Nonstopcon Crew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar