Hjälp oss!

Nonstopcon ska bli den självklara platsen på nätet för svenska Japanfans, men att bygga en sådan plattform tar tid och kräver mycket arbete samt kunskap. Vi behöver all hjälp vi kan få!
Kanske vill du vara med och skriva för hemsidan eller t.o.m. bygga den med oss?

Vi behöver:
  • Moderatorer - Alla konvent behöver sina funkisar, folk som håller ordning och städar, men också som sprider glädje och trygghet på konventet. Vill du bli en moderator på Nonstopcon så kontakta oss! Ingen erfarenhet krävs, och du kommer få moderera i forumet på just din favoritkategori (se nedan). 
  • Nyhetsuppdaterare - Varje kategori inom asiatisk populärkultur kommer ha sin egen sida och nyhetsflöde. Du får leta information om just din kategori och uppdatera så att alla glada fans kan hänga med i vad som händer.
  • Bloggare - Vill du recensera manga, sprida bra musikvideor med asiatiska artister eller kanske modeblogga om J-fashion? Då kan du bli en av våra huvudbloggare vars bloggar kommer synas i våra blogrolls under varje kategori. Recensioner, krönikor, recept, tips och tricks i blogg-form är vad vi söker (inte "dagboksbloggar").

Kategorier:

Anime 
Manga
Cosplay
Dorama/Film
Spel
J-fashion (Lolita, street, ganguro, etc)
Pysselhobbies (Dekora, figuriner, etc)
Rollspel
BJD
J-pop, J-rock, K-music
Japansk kultur (té, ikebana, etc)
Övrigt

Om du vill jobba med något av detta eller har andra idéer, kontakta oss på info@nonstopcon.se

  • Vi söker även kontakt med ideella föreningar, organisationer, bibliotek och andra institutioner som arbetar med asiatisk populärkultur och manga, som vill nyhetsuppdatera på Nonstopcon och sprida information om sin verksamhet. Kontakta oss på info@nonstopcon.se

  • Om ditt företag vänder sig till målgruppen manga- och Japanintresserade i åldrarna 10-50 år så är Nonstopcon rätt plats för annonsering och information, erbjudanden och rabatter! Annonsering på Nonstopcon kommer vara fördelaktig för er för vi vill ha med er på konventet. Kontakta oss på info@nonstopcon.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar