Maskottävling!

OBS! Tävlingen är avslutad! Rösta på din favorit här!

Designa vår framtida maskot till Nonstopcon!

Ta chansen att designa maskoten till Nonstopcon! Det krävs inte att du kan rita, utan bara att du kommer på en snygg design och inbjudande koncept. Vi kommer sedan att låta våra tecknare rita om den i många olika poser som Nonstopcon kan använda!

Maskoten ska representera Nonstopcon och vår breda målgrupp och stora innehåll. Det ska alltså inte bara vända sig till en sorts människor, utan alla personer som gillar någon form av asiatisk populärkultur!

Det behöver inte vara en människa eller ett djur, eller alls något levande. Det är helt upp till dig! Den får gärna ha ögon som om den vorde levande ändå.

Den ska kunna byta kläder, så vi vill gärna se något nytt koncept som hade fungerat oberoende av vad karaktären har på sig för kläder. Berätta gärna också om din karaktär - vem är den? Varför ser den ut som den gör?

Var inte rädd för att skapa något nytt! Vi vill gärna se något som vi inte sett tidigare. Tänk utanför ramarna och bortse gärna från stereotyperna.

Vinnaren får en exklusiv Nonstopcon-tshirt, Nonstopcon-pins, fina prylar från Tomodachi plus en originalteckning av maskoten, tecknad av Natalia Batista (Skapare av mangan "Mjau!")!

Maila ditt bidrag till info@nonstopcon.se innan den 20 augusti 2012!
Du får lov att skicka in hur många bidrag du vill!

Facebook-event: http://www.facebook.com/events/450066391671670/

4 kommentarer:

 1. Kan man möjligvis skicka in flera bidrag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Skicka in så många du vill =)

   Radera
 2. Hmm jag har inte tillgång till nån scanner så är det okej om jag tar kort på bidraget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, det är okej! Ta bara ett så bra foto som möjligt =)

   Radera