onsdag 20 februari 2013

Snart klara!

Hej alla trogna Nonstopconare!

Vi är inte långt ifrån att vara klara med Nonstopcon. Det har varit en lång resa. Det har tagit mycket längre tid än vi ville. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt om detta. Vi har varit alldeles för få personer i detta projekt. Men ekonomin räcktre inte till en snabbare process, och vår webbutvecklare har feluppskattat sin tid flera gånger. För många gånger. Vi har fått planera om och tänka om flera gånger på grund av detta. Vi har även haft serverfel, buggar, bandbreddsproblem och mycket mer. Sådant händer när man bygger en hemsida. Vår webbutvecklare har fått lägga mer mycket mer tid på stommen i hemsidan än vi trodde skulle behövas.

Men, vi är inte långt ifrån klara nu!! Betatestarna kommer bli kontaktade inom några veckor. Håll utkik i din mailbox! Vill du hjälpa oss att betatesta, moderera eller blogga? Vi behöver fortfarande folk som hjälper till att göra Nonstopcon till det vi alla vill ha!

Se mer om vad vi behöver hjälp om här 

Vill du vara betatestare? Det innebär att du får tillgång till hemsidan innan alla andra, och du får använda den precis som vanligt. Om du ser någon bugg, så som i still med att något ser fel ut, eller något är på engelska och behöver översättas, eller att något inte går att använda - då berättar du det för oss så vi kan fixa det. Låter det skoj? Maila oss! Tack för din hjälp!

Det är bara lite kvar nu. Håll ut! Vi lovar att det kommer vara värt att vänta på!

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni blir klara snart! ^_^
    Håller tummarna!

    SvaraRadera